*Jak najczęściej jedz żółtą i pomarańczową paprykę, niezbyt dojrzałe pomidory, kaszę gryczaną, płatki owsiane, orzechy, migdały, melony. Dwa razy w tygodniu pij mleczko sojowe. Jedz masło śmietankowe.
*2-3 razy w tygodniu wypijaj łyżeczkę tranu z wątroby dorsza.
*Wymieszaj po szczypcie kwiatu stokrotki, ziela serdecznika, ziela tymianku, kory wierzby i liścia mięty. Zalej wrzątkiem, zaparzaj pod przykryciem przez 20 minut. Pij raz dziennie po kolacji. Stosuj przez 4-5 tygodni.
*Codziennie na bardzo drobnej tarce utrzyj korzeń pietruszki i nakładaj na miejsca pokryte piegami. Po pół godziny zmyj świeżym sokiem z cytryny.
Bądź przykładem.
3 lata temu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz